fbpx

Wij ondersteunen jou

Naast dat Staircoach haar klanten levert en traint zijn wij ook in staat om je te ondersteunen op verschillende vlakken. Zo ligt onze expertise niet alleen op het leveren en trainen, maar ook op het algemene proces van offerte aanvraag tot plaatsen van de trap.

Naast onze ervaring in de traprenovatie hebben wij een aantal partners die ons helpen bij het ondersteunen van onze klanten. Hierdoor weten wij zeker dat wij jou alles kunnen bieden.

Marketing

De eerste stap tot nieuwe aanvragen begint bij marketing. Wij hebben meerdere manieren om dit doel te bereiken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Reperatie

Schade aan een gerenoveerde trap? Wij komen graag kijken hoe we jou verder kunnen ondersteunen met de reparatie.

Technische ondersteuning

Kom je er op de klus niet uit? Wij helpen jou verder, zowel telefonisch als persoonlijk.

Uitgebreide collectie

Wij kunnen door onze inspanningen jou ruim 50 verschillende kleuren en designs aanbieden. Hierdoor is er voor iedere smaak wel een oplossing te vinden.

geleverde trappen

Facebook advertenties

Advies gesprekken

Trainingen

Om jou echt alles te bieden

Onze partners

Succesleads

Ondersteund Staircoach in hun marketing doeleinde.

Meer informatie

Relabeled

Wij hebben een samenwerking met Relabeled voor al ons grafisch werk en marketing uitingen. Hieraan kan gedacht worden van huisstijlen, website tot social media marketing.

Meer informatie

TrapRestyle.nl

Traprestyle is de particuliere kant van Staircoach. Via dit bedrijf worden de trappen aan particulier klanten aangeboden.

Meer informatie

Onze vakmannen en verkooppunten

Graag zetten wij onze Erkende Traprestylers en Gecertificieerde monteurs in het zonnentje, want wij zijn trots om samen met hen te werken aan proffesionele en goede traprenovatie.

meer informatie

Meer informatie over hoe je een trap moet restylen?