fbpx

Het nieuwste nieuws

We doen er alles aan om je volledig op de hoogte te houden van al het nieuws binnen Staircoach, de markt en verschillende trends. Alles zodat jij goed voorbereid naar je volgende opdracht gaat.

Ook dit jaar gaan we weer met een kerstsluiting. Hou er daarom rekening mee dat de laatste mogelijkheid om te bestellen op woensdag 16 december om 16.00 uur is als.
Lees meer
Er is een update omtrent de kleur Eiken licht gebleekt. Deze kleur zou per 1 januari uit de collectie gaan maar is per direct niet meer beschikbaar.
Lees meer
Helaas zijn er wat leveringsproblemen zijn met bepaalde kleuren laminaat. Hierdoor is de kleur Mustang tot eind januari niet leverbaar. Onze excuses voor het ongemak en we geven zo snel.
Lees meer
Het zijn weer de woonmaanden en dat betekend dat wij ook niet achter kunnen blijven. Daarom komen er drie nieuwe kleuren in het HPL laminaat assortiment. Benieuwd naar de kleuren.
Lees meer
De wintermaanden staan weer om de hoek, wat weer donker en regenachtig weer betekend. Met onze makkelijke plug en play budgetline verlichting steel jij de show bij de klant.
Lees meer
Stootborden en wangen zijn beschikbaar in 6 verschillende opties. Hierdoor kan je bijna eindeloos blijven combineren.
Lees meer
Er is een update omtrent de verlichting. Deze nieuwe verlichting is ook samen te bestellen met voor gefreesde onderlatten. Lees snel verder.
Lees meer
Er is een kleur update voor de HPL laminaat overzettreden. Zo zijn er 3 kleuren uit en weer 3 nieuwe kleuren in het assortiment. Ook hebben we nieuwe stootborden voor.
Lees meer